Часовата разлика ме прави раздразнителна сутрин – стояла съм будна до

...
Часовата разлика ме прави раздразнителна сутрин – стояла съм будна до
Коментари Харесай

Телефон все ни свързва, телефон ни дели...

Часовата разлика ме прави раздразнителна заран – стояла съм будна до 4 да си приказваме, това е времето, което имаме дружно. Заспивам на телефона, разсънвам се сама и за следващ път ревизирам самолетни билети. Никога няма да проумея по какъв начин се случи по този начин. Не знам дали имам вяра, че е допустимо сродната ти душа да живее на другия завършек на света... споделят, че даже и по този начин да е, ориста ви среща . Може би ориста ни срещна. Може би не си пазих сърцето задоволително. Може би от всички 8 милиарда души на тази Земя... само че няма значение. 

Не е значимо по какъв начин се случва, тъй като, когато се случи, е след дъжд качулка. Важното е какво вършим в този момент. Как продължаваме, по какъв начин съумяваме да запазим това, което за нас е едно на осем милиарда .

Трябва да имате план  връзката от разстояние не може да продължава постоянно . И тъй като е изтезание да си надалеч от индивида, който обичаш, и тъй като не е практично да пътуват два пъти към света един път годишно. В някакъв миг единият би трябвало да се реалокира или двамата дружно да изберете страна, в която да започнете новия си живот дружно. Без тази последна дестинация дистанцията е просто е една голяма болежка, която рано или късно ще натежи повече от любовта, която споделяте. 



Посещенията са опорните стълбове, които вършат дистанцията по-поносима . Вълнението от насрочването на дати, пазаруването на самолетни билети, планирането на престоя ни дават нещо, което да чакаме, за което да се приготвяме и вълнуваме. 

Видеочатовете в никакъв случай няма да компенсират невъзможността да прегърнем обичания си човек, само че с помощта на новите технологии, можем да излизаме на " срещи " . Не забравяйте да отделите време за същинско, качествено другарство лице в лице... доколкото разрешава FaceTime. Отидете в някое хубаво кафене или

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР